BENGTS FÄRG

Meny

Nordsjö & mio = Ett färgstarkt samarbete

Tillsammans med möbel- och inredningskedjan Mio har Nordsjö tagit fram en kulörkollektion med 30 stilfulla kulörer. Det är ljuvliga kulörer som kommer att göra dina inredningsprojekt både roligare och enklare. Låt dig inspireras av 2022 års tappning av kulörer!

Mio och Nordsjö kan tillsammans erbjuda dig en färgrik helhetslösning till ditt hem. Mio har lång erfarenhet av att hjälpa människor att skapa trivsamma hem och Nordsjö har i över 100 år visat hur färg och kulör kan ändra känslan i ett hem.

Mio Solstråle

En mjuk och naturlig kulör som känns behaglig i ett sovrum. De naturfärgade väggarna i två nyanser förstärker det rogivande färgspelet i rummet som bjuder in till skön avkoppling.

Mio Naturell och Mio Lavendelgrå

En spännande kontrast uppstår genom att bryta av en baskulör med en pigg och lekfull kulör. Väggarna är här målade med Mio Naturell, medan tak och golvlister är målade med Mio Lavendelgrå.

Tips! Tänk på att kulörer påverkar hur du uppfattar ett rum. För att skapa en känsla av att rummet är stort och formlöst, måla väggar och tak i samma kulör. För att istället framhäva detaljer i arkitekturen, måla olika kulörer på väggar och detaljer.

Mio kulörkollektion 2022

Färgåtergivningen kan skilja sig från skärm till skärm. Därför är det viktigt att du tittar på ett  riktigt färgprov i din butik för att se den exakta kulören.

Låt din personlighet avspeglas i ditt hem.

Ditt hem är just ditt och se därför till att skapa din omgivning som passar just dig. Oavsett om du föredrar ljusare toner som ljusgrått eller pastell, eller mer mörka och starka kulörer, så se till att våga ta ut svängarna och sätta just din prägel på inredningen.

På samma sätt som dina unika egenskaper gör att du är du, så gör dina unika kulör- och inredningsval ditt hem till ditt. Ta del av fler tips och inspireras hos Nordsjö!