Hem / Färg / Hjälpverktyg / Stilhjälpen

Stilhjälpen

Personlig stilhjälp för hemmet

Att hitta en personlig stil för hemmet kan kännas svårt. Det är lätt hänt att ett köp här och där skapar oordning i stället för en genomtänkt helhet. Med Stilhjälpen kommer en stilexpert hem till dig och hjälper dig att skapa en känsla som håller – år efter år. Våra stilexperter har en gedigen utbildning och god kännedom om färg och form samt hur dessa kan anpassas efter just dig och ditt hem. Allt för att du ska hitta din egen personliga stil. Du väljer själv i vilken omfattning du behöver hjälp. Vi erbjuder både små och stora paket för ett rum eller flera, eller till och med hela hemmet.

Boka stilhjälpen

Våra paket

Våra inredare guidar dig till ett hem i din stil! Boka ett hembesök av vår Stilhjälpare så får du personlig hjälp för just ditt hem.

Paket 1 - Stilhjälpen inomhus, ytskikt

Paket 2 - Stilhjälpen inomhus, helhetsförslag

Välkommen till Bengts Färg

Hos oss är du alltid välkommen, oavsett om du är proffs eller hemmafixare. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från kända varumärken. Vår kunniga och engagerade personal hjälper gärna till med att svara på dina frågor. Välkommen in till oss för att inspireras och ta del av vår kunskap!

FAQ

Finns Stilhjälpen i min stad?

Hur mycket kostar det?

Hur bokar jag Stilhjälpen?

Hur går det till?